Get ready! Start NU om deze zomer te shinen!

We kunnen deze lockdown periode ook van de positieve kant zien! Want dit is het ideale moment om te starten met diepgaande behandelingen. Wil je in het voorjaar of in de zomer resultaat zien? Dan kun je het beste nu starten. Waarom? Wij leggen het je graag uit!

  • Een Spring / Summer body over minimaal 10 weken

Een mooie summer- of voorjaarsbody begint nu! Ga je bijvoorbeeld voor een Clatuu vetbevriezing, dan heb je daarvoor 3 behandelingen nodig waar 10 weken tussen zit per behandeling. Het doel is om contouren van het hele lichaam te verbeteren en de laatste probleemzones van buitenaf aan te pakken, die met sporten en een gezond dieet niet weggaan. Het is dus eigenlijk een figuur-corrigerende behandeling die met name geschikt is om de ‘moeilijke’ kilo’s kwijt te raken.

Over minimaal 30 weken profiteer je dus van het uiteindelijke resultaat. Nu dus ruim op tijd om te shinen deze zomer! Lees hier alles over deze behandeling.

 

  • Profiteer nu van jouw ‘downtime’  

Een veelgehoord argument waarom een diepgaande behandeling niet uitkomt is dat je (sociale) agenda die te vol zit. Je wil zelf graag je gezicht verjongen maar er komt altijd iets tussen. Dat is logisch, je ‘downtime’ (tijd dat je liever even niet buitenkomt) komt nooit helemaal goed uit. Nu is die tijd er wel en kun je investeren in een gezonde en stralende huid. Denk bijvoorbeeld aan een microneedling behandeling die je collageen versterkt en je huid weer aan het werk zet of een chemische peeling die je huid een laagje ‘ververst’.

 

  • Wij zijn open voor veel behandelingen!

 Vievermans huidkliniek is BIG geregistreerd. Dat wil zeggen dat alle medische en huidtherapeutische behandelingen door kunnen laten gaan. Dat is fijn voor onze bestaande cliënten maar ook nieuwe cliënten zijn welkom om een afspraak te maken.

 

  • Je behandeling wordt veelal door je verzekering vergoed.

Omdat wij BIG geregistreerd zijn worden veel van onze behandelingen vergoed door je zorgverzekeraar. Handig, want nu het nieuwe jaar weer is begonnen staat je teller bij de verzekering weer op nul. Wat en hoe er wordt vergoed is afhankelijk van jouw verzekeraar en welk pakket je hebt afgesloten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan vergoeding voor de volgende behandelingen: laserontharen, acnetherapie, camouflagetherapie en oedeemtherapie.

 

Wil je weten welke behandelingen worden vergoed door jouw verzekeraar? Neem dan een kijkje op www.vergoedingschecker.nl. Je kunt daar eenvoudig zelf zien wat er onder jouw verzekering valt. Natuurlijk kunnen wij je ook helpen om dit voor je uit te zoeken.