BOOST je huid na de quarantaine!

Perfecte tijd om je gezicht een boost te geven!

Wat heerlijk!

Maandag 11 Mei mogen we al onze cliënten weer ontvangen in onze kliniek in Eindhoven en in Venray! Heerlijk om weer te mogen doen waar we goed in zijn en waar we zo van houden: het verzorgen van jouw huid! Veiligheid en gezondheid staan daarbij uiteraard voorop!

Geeft je gezicht een BOOST na de quarantaine

Gezichtsverzorging is altijd belangrijk en vooral nu! Het spreekt voor zich dat een goede dag en nachtverzorging onontbeerlijk is om je huid te onderhouden. Maar nu na al dat binnenzitten het buitenleven weer voorzichtig lonkt is het nog belangrijker om je huid te verzorgen en te beschermen.

Om klaar te zijn voor de zon en het buitenleven is niks lekkerders dan je gezicht een heerlijke boost te geven. Hiervoor hebben we een mooi BOOST pakket samengesteld dat ideaal is om je huid te laten stralen. Een combinatie van peeling en microneedling behandelingen zorgen voor een boost aan je huid en geven je gezicht een heerlijke nieuwe start.

Het BOOST pakket omvat 6 behandelingen: 3 peelings en 3 microneedlings verspreid over 12 weken. Om de week heb je om en om een behandeling in een van onze klinieken. Na deze 6 behandelingen is je huid intensief geBOOST.

Prijs van 6 behandelingen in BOOST pakket: € 500,- (i.p.v. € 615,-)

Dit is hét ideale moment om je gezicht te verzorgen. En bang voor de zon hoef je niet te zijn. Je kunt gewoon zonlicht verdragen op je huid. Natuurlijk wel met de juiste bescherming die altijd wordt geadviseerd! Wij adviseren hiervoor de producten van Colorescience die allemaal een factor bescherming hebben.

Boek nu je afspraak voor een frisse start dit voorjaar en een stralende zomer!