Vievermans Huidkliniek en Lijn16 (voedingsdeskundige) bundelen hun krachten

Vanaf 1 april 2021 gaan Vievermans Huidkliniek en Lijn 16 samenwerken vanuit de kliniek aan de Poirterslaan 26 in Eindhoven. Henriette Vievermans en Esther Schenkelaars zijn trots dat ze door de samenwerking hun kennis over huidtherapie en voeding met elkaar kunnen combineren. Op deze manier kunnen zij cliënten van beide praktijken nog beter van dienst zijn.

Esther Schenkelaars helpt met Lijn16 met afvallen, fitheid en energie. Samen wordt er gekeken hoe een gezonder eet- en leefpatroon ontwikkeld én behouden kan worden dat inpasbaar is op ieders dagelijks leven. Op die manier kan niet alleen gezondheid worden verbeterd maar kan er ook worden gewerkt aan nieuwe, betere en gezonde gewoontes.

Henriette Vievermans is, samen met haar collega’s, in haar huidklinieken bekend om de behandeling van huidproblemen zoals littekens, pigmentvlekken, huidoneffenheden en het uitvoeren van anti-aging behandelingen. De klinieken in Eindhoven en Venray zijn ook gespecialiseerd in endermologie en cryolipolyse. Behandelingen die bijdragen aan contourverbetering en reductie van vetcellen door het stimuleren van doorbloeding en vetbevriezing.

Door de samenwerking tussen Henriette en Esther ontstaat er een perfecte balans tussen de velden huid, gezondheid en voeding. Cliënten kunnen zo optimaal profiteren van elkaars disciplines en behandelingen kunnen ondersteund worden met coaching en vice versa.

Om deze samenwerking te vieren hebben Vievermans Huidkliniek en Lijn16 een bijzonder voorjaarspakket samengesteld.

  • 10 Endermologie behandelingen (contourverbetering)
  • 3 Cryolipolyse behandelingen (reductie van vetcellen)
  • Lijn16 voedingstraject, intake, start 1 uur en 2 naconsulten 30 min

Voor totaal € 1.100,- dat is een voordeel van 30% op de originele prijs.

Wilt u meer weten over Lijn16? Klik dan hier voor meer informatie. Bovenstaand pakket kunt u boeken via 0478 – 581 352 of via info@vievermanshuidkliniek.nl.

Bovenstaande aanbieding is geldig t/m 30 april.