Tijdelijke sluiting i.v.m. Coronavirus

Wij sluiten onze klinieken.

Beste klanten van Vievermans Huidkliniek,

De veiligheid van onze klanten en onze collega’s staan bij ons op de eerste plaats. Vandaar dat wij, met pijn in ons hart, hebben besloten om onze klinieken in Eindhoven en Venray tot nader orde te sluiten.

Wij nemen hiermee onze verantwoordelijkheid op het gebied van gezondheid en hopen zo in onze branche ons steentje bij te dragen aan verdere verspreiding van het Coronavirus. Wij gaan vandaag al onze klanten met een afspraak benaderen om ze op de hoogte te brengen van onze sluiting.

Mocht je dringende vragen hebben over je afspraak dan kun je ons bereiken op de volgende telefoonnummers: 06-13778839 of 0478-581352. In alle overige gevallen vragen we je om ons te mailen op info@vievermanshuidkliniek.nl. We zullen je email zo snel mogelijk beantwoorden. Onze webshop blijft gewoon geopend. Wij hopen al onze klanten weer snel in goede gezondheid te mogen ontvangen in een van onze klinieken. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Zodra er zicht is op heropening van onze klinieken dan zullen we dat hier en via onze social media kanalen met je delen.

Team Vievermans Huidkliniek.