Huidkliniek Vievermans in Eindhoven is geopend!

Met TROTS willen wij laten weten dat er een nieuwe vestiging van Vievermans Huidkliniek is geopend in Eindhoven!

Na het nodige klussen, verbouwen, opruimen en inrichten mag het resultaat er wezen. Wij wisten dit natuurlijk al eerder, maar moesten hierover nog onze mond dicht houden. En wat zijn wij blij dat we dit eindelijk kenbaar kunnen maken!

Vievermans Huidkliniek Eindhoven zit gevestigd op de Poirterslaan 26 op de derde verdieping. Het is een karakteristiek pand waardoor je echt een ’thuisgevoel’ krijgt. De mooie glas-in-lood ramen in het trappenhuis maken het helemaal af.

De vestiging in Eindhoven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Bij het pand zit een gratis parkeergelegenheid met voldoende parkeerplaatsen. Bovendien is het gebouw voorzien van een lift, zodat ook de minder-mobiele klant ons goed kan bereiken.

Wij zullen hier dezelfde behandelingen aan gaan bieden als in Venray, met uitzondering van de cosmetische behandelingen van de arts.

Er wordt nog gewerkt aan een grandioos openingsweekend, maar wilt u voor die tijd alvast even de sfeer komen proeven of gewoon langs komen voor een kopje koffie? Geef even een belletje en u bent van harte welkom! Niet onbelangrijk om te vermelden: De eerste afspraken staan al gepland, dus naast het kopje koffie bent u natuurlijk ook van harte welkom om een behandeling of een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Samen gaan wij dan met u werken aan een stralende huid!

De nieuwe vestiging is momenteel alleen op afspraak geopend, maar zal in de toekomst duidelijke openingstijden krijgen. Schroom dus niet om een afspraak te maken, samen kunnen we kijken naar de meest geschikte datum en tijd.

Tot slot willen wij al onze huidige klanten bedanken voor het vertrouwen in ons de afgelopen jaren en wij verwelkomen onze nieuwe klanten op onze nieuwe vestiging in Eindhoven (of natuurlijk op ons oude vertrouwde plek in Venray!).

Graag tot ziens bij Vievermans Huidkliniek in Venray of Eindhoven!