Heropening klinieken vanaf 11 mei!

Goed nieuws van Vievermans Huidkliniek!

Update 6 Mei 2020:

Beste cliënt van Vievermans huidkliniek,

We hebben goed nieuws. Vanaf maandag 11 mei gaat Vievermans Huidkliniek weer open voor alle behandelingen. Na weken van sluiting in verband met het coronavirus gaan wij dus weer veilig en verantwoord aan het werk. Meer dan ooit hebben wij ons werk gemist. Meer dan ooit hebben we u gemist!

 

Wat betekent dit voor u?

Bent u cliënt bij ons en al in behandeling? Dan kunt u vanaf vandaag weer een afspraak maken om uw behandelingen in te plannen. Dit kan telefonisch, via de website of via e-mail. Bent u nog geen cliënt? Ook dan bent u welkom. Neem contact met ons op om de mogelijke behandelingen met ons te bespreken.

 

Wat voor maatregelen hebben we getroffen?

We doen er alles aan om u zo veilig mogelijk te behandelen in onze klinieken en daarmee de kans op verspreiding van het COVID-19 virus zo klein mogelijk te maken. Wij kunnen dit alleen doen met uw medewerking!

Tussen de behandelingen door plannen we tijd in voor interne hygiënemaatregelen. Bij binnenkomst zullen wij u een aantal vragen stellen en uw temperatuur (dmv een hoofdthermometer) controleren. Er zal voorlopig geen lectuur meer liggen.

Kom alleen en op de afgesproken tijd

Wilt u zo vriendelijk zijn de praktijk alleen te betreden en op de afgesproken tijd? Hiermee zorgen we ervoor dat er niet meer dan één, hoogstens twee mensen tegelijkertijd in de wachtkamer zijn. Dit kan inhouden dat u misschien even buiten moet wachten voordat u de praktijk betreedt.

Bent u alert op uw gezondheid?

Blijf thuis indien;

  • U corona heeft;
  • U klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, koorts of keelpijn;
  • U in contact bent geweest met iemand die besmet is met het coronavirus.

Houdt u aan de hygiënemaatregelen in de praktijk

In de praktijk hebben we een aantal maatregelen waar u zich aan dient te houden;

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en bij vertrek.
  • Neem plaats in de wachtkamer op de aangewezen plekken.
  • Neem uw jas mee de behandelkamer in.
  • Raak zo weinig mogelijk deurkrukken aan.
  • Toiletbezoek alleen bij zeer hoge nood.
  • Houdt 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen in de praktijk, anders dan uw eigen therapeut.

 

We hopen u zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd over de komende gang van zaken. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Daarvoor kunt u ons altijd bellen mailen of berichten. We hopen u snel te mogen begroeten in onze kliniek!

Team Vievermans Huidkliniek