Black Friday en Cyber Monday bij Vievermans

Bij Vievermans vieren we dit jaar samen met SBT Cosmetics Black Friday!

 

We zijn ontzettend blij dat jij je huid aan ons toevertrouwd. Daarom willen we je graag als eerste op de hoogte stellen van onze Black Friday Sale!

Je krijgt van ons eenmalig 50% korting op het hele assortiment van SBT Cosmetics bij Vievermans op Black Friday en Cyber Monday.

Wat moet je doen?
Stuur op vrijdag 27 november of maandag 30 november een email naar info@vievermanshuidkliniek.nl of bel naar de kliniek op 0478-581352 om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk huidadvies en een stappenplan van SBT Cosmetics.

Als extra krijg je van ons:
Een heerlijke uitgebreide Microdermabrasie behandeling van één uur ter waarde van € 100,- voor maar € 50,-!
Bij besteding vanaf €200,- aan SBT Cosmetics (na verrekening van de korting).

Wij wensen je een gezonde huid toe en zien je afspraak graag tegemoet in onze huidkliniek!

 

Over SBT Cosmetics
SBT Cosmetics is ontwikkeld door huidwetenschappers in Hamburg. SBT staat voor Sensitive Biology Therapy en is geschikt voor alle huidcondities. Ook voor de meest gevoelige huiden. Alle producten van SBT bevatten voldoende hoge concentraties werkzame stoffen. De meeste producten hebben een airless verpakking, zodat er zo min mogelijk zuurstof bij het product komt. De werkzaamheid van de ingrediënten blijft zo maximaal. Wij maken voornamelijk gebruik van tubes en flacons met pompsysteem.

Onze doorbraak was het moment dat we een celplasma concentraat ontwikkelden die de biologische eigenschappen en de celvloeistof van de huid kopieert en de cellen aanzet tot productie van jeugdmoleculen. Dit is mogelijk omdat onze oplossing niet op water is gebaseerd, zoals bijna alle andere huidverzorging, maar op het unieke cel identieke concentraat. Dit gepatenteerde Cell Life Serum® kan je huid vanuit de celkern regenereren. Voor biologisch gezondere en jonger uitziende huid.