Schoonheidsspecialiste

Onze huidexpert Angèle van de Berg legt al sinds 2016 cliënten van Vievermans Huidkliniek in de watten. Als schoonheidsspecialiste weet zij exact wat er nodig is om je huid op de juiste manier te reinigen en verzorgen om tot huidverbetering te komen.

Je kunt Angele een beetje als je persoonlijke huidcoach zien. Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van jou en je huid. Je zal je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis structureel onderhouden om optimaal van de producten te kunnen profiteren.

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd in huidverbetering.

Onze huidcoaches zijn in staat om je dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Bij Vievermans Huidkliniek werken we alleen maar met de beste merken en producten. ZO Skin Health en SBT Cosmetics zijn er daar twee voorbeelden van. Alle huidcoaces en huidspecialisten bij Vievermans Huidkliniek ontvagen je dus graag voor een heerlijke schoonheidsbehandeling!

 

Behandelingen door onze huidcoaches

Express (60 min)

De Expres is een 60 minuten durende behandeling, waarbij alle huidverbeterende stappen centraal staan. De behandeling wordt op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie. Op basis van wetenschappelijke onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen en behoeften van jou en van jouw huid.

Experience (90 min)

​Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen, in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies, ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Aanvullende behandelingen

  • Epileren wenkbrauwen
  • Harsen bovenlip/kin/wangen/hals
  • Verven wenkbrauwen en/of wimpers

Blijf op de hoogte van speciale acties en kortingen

meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief