Onze medewerkers

Ons team bestaat momenteel uit 5 medewerkers: 2 huidtherapeuten, 1 schoonheidsspecialiste, 1 arts en 1 doktersassistente. Onze medewerkers stellen zich hieronder graag aan u voor.

De specialisten van Vievermans Huidkliniek

Henriëtte Vievermans

​Huidtherapeut
Sinds 1992 beoefen ik met passie mijn beroep uit als huidtherapeut. Na enige werkervaring op te doen, ben ik ruim 25 jaar geleden trotse eigenaar geworden van Vievermans Huidkliniek. Ik word enthousiast van het behandelen van littekens. Door het combineren van verschillende behandelingen is er zoveel meer mogelijk. Op die manier haal ik nog meer voldoening uit mijn werk.

Janine Smets

​Huidtherapeut
Sinds 2013 ben ik werkzaam als huidtherapeut bij Vievermans Huidkliniek te Venray. Door het volgen van verschillende cursussen en bijscholingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste behandelmethodes. Ik heb onder andere in 2016 mijn diploma voor permanente make-up behaald. Een ontzettend leuke toevoeging, waarbij ik mijn huidkennis en cosmetische kennis kan combineren.

Angèle ​van den Berg

​Schoonheidsspecialiste
Sinds 2016 leg ik iedere cliënt bij Vievermans Huidkliniek volledig in de watten. Als huidcoach, met 30 jaar ervaring in de beautybranche, vind ik het onder andere een uitdaging om klanten een gevoel van ‘well-being’ en huidverbetering te laten ervaren tijdens de bindweefselmassage.

Laurie Schaap

​Huidtherapeut
Laurie is onze nieuwste aanwinst. Deze energieke dame is vol enthousiasme bij Vievermans aan de slag gegaan en staat in onze klinieken in Eindhoven en Venray klaar voor onze cliënten.

Ilse van Tiel – Knoppen

​Arts
Ik ben al jaren met veel plezier huisarts in Huisartsenpraktijk Antoniusveld in Venray. De laatste jaren heb ik mij toegelegd op het verrichten van ooglidcorrecties, welke ik uitvoer bij Vievermans Huidkliniek. Voor mij geven het precisiewerk, een mooi resultaat en een tevreden patiënt veel voldoening.

Bianca van Dijck

​Doktersassistente
Tijdens de ooglidcorrecties ondersteun ik Ilse van Tiel – Knoppen. Ik zorg voor alle handelingen achter de schermen, waardoor de behandeling vlot verloopt.

 

Blijf op de hoogte van speciale acties en kortingen

meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief