Vievermans Huidkliniek

Henriëtte Vievermans is in 1993 begonnen met een eigen praktijk, welke ze van een collega-huidtherapeut over kon nemen. Huidtherapie was toentertijd nog niet zo bekend in Nederland. In 2001 kwamen de lasers op de markt, waarbij Henriëtte een van de eerste in Nederland was die een Ellipse ontharingsapparaat in haar praktijk had staan.  Hiermee kwam er een enorme doorbraak in de huidtherapie, omdat het behandelaanbod uitbreidde met laserbehandelingen. In 2005 heeft Henriëtte de stap genomen om zich te vestigen in een medisch Centrum in Venray, waarbij Huidtherapie Vievermans zich verder uitbouwde. Er kwam personeel en het behandelaanbod werd uitgebreid. Sinds 2015 is de praktijk gevestigd in het Medisch Cenrum Wieënhof in Venray. Door het aannemen van meer personeel en het aanbieden van cosmetische behandelingen door een arts, kon een nieuwe naam niet uitblijven: Vievermans Huidkliniek was geboren.

Henriëtte houdt wel van een uitdaging als onderneemster en daarom werd in het najaar van 2018 het idee geopperd om nog een praktijk elders te openen. Het vinden van een geschikte locatie was daarbij nog een grote zoektocht. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en is Vievermans Huidkliniek sinds 2019 gevestigd en geopend in Eindhoven.

 

Wat anderen over ons zeggen:

“Al heel erg lang vaste klant bij Huidtherapie Vievermans.  En nog steeds super blij met de resultaten!” – Mariska Thijs Hendriks

Vievermans Huidkliniek Venray en Eindhoven

De praktijk bestaat inmiddels ruim 25 jaar en is sinds 2015 gevestigd in het Medisch Centrum Wieënhof in Venray. Sinds 2019 zijn wij tevens gevestigd in Eindhoven. Dit kenmerkt onze huidkliniek:

  • Ervaren en gediplomeerde medewerkers
  • Groot behandelaanbod, welke breed inzetbaar is
  • De nieuwste apparatuur
  • Ruim assortiment huidproducten
  • Gediplomeerd Hannah huidcoach
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Verschillende vestigingen

 

Bij Vievermans maken we gebruik van de beste producten en apparaten. Zo behandelen wij met SBT Cosmetics en hebben we de producten van ZO Skin Health en Colorescience in onze kliniek. Deze kunt u ook in onze webshop direct aanschaffen. Klik hiervoor hier!

 

Blijf op de hoogte van speciale acties en kortingen

meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief