Hannah huidcoach

Dagelijks geven meer dan 400 hannah huidcoaches in Nederland advies om je huid op een effectieve manier te reinigen en verzorgen om tot huidverbetering te komen. Omdat salons die met de Hannah methode werken veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, spreken wij over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’!

Onze medewerkers zijn gecertificeerd in hannah huidverbetering.   – 

Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van jou en je huid. Je zal je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis structureel onderhouden om optimaal van de producten te kunnen profiteren.

Onze hannah huidcoach – Angèle van de Berg – is in staat om je dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

 

Behandelingen door de hannah huidcoach

Hannah Xpress (60 min)

De Hannah Xpres is een 60 minuten durende behandeling, waarbij de 5 huidverbeterende stappen van het Hannah systeem centraal staan. De behandeling wordt op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie. Op basis van wetenschappelijke onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen en behoeften van jou en van jouw huid.

Hannah Xperience (90 min)

​Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen, in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies, ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Aanvullende behandelingen

  • Epileren wenkbrauwen
  • Harsen bovenlip/kin/wangen/hals
  • Verven wenkbrauwen en/of wimpers

Blijf op de hoogte van speciale acties en kortingen

meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief