SBT cosmetics producten

Wat is SBT Cosmetics?

SBT Cosmetics is ontwikkeld door huidwetenschappers in Hamburg. SBT staat voor Sensitive Biology Therapy en is geschikt voor alle huidcondities. Ook voor de meest gevoelige huiden. Alle producten van SBT bevatten voldoende hoge concentraties werkzame stoffen. De meeste producten hebben een airless verpakking, zodat er zo min mogelijk zuurstof bij het product komt. De werkzaamheid van de ingrediënten blijft zo maximaal. SBT cosmetics maakt voornamelijk gebruik van tubes en flacons met pompsysteem..

Gepattenteerd Cell life serum

Dé oplossing die de biologische structuur van het huideigen celplasma volledig nabootst en zo de eigen huidcellen activeert tot het her-aanmaken van jeugdmoleculen. Alle SBT-producten zijn gebaseerd op dit gepatenteerde CellLife Serum® en dus niet op water, zoals de meeste cosmetics. Het CellLife Serum® activeert de huidcellen van binnenuit, en verhoogt zo de aanmaak van collageen (+89%*), elastine (+45%*) en hyaluronzuur (+110%*). En dat zonder vervelende bijwerkingen. Ook voor de meest gevoelige huiden. Het resultaat? Een natuurlijk vitale, gezonde en sterke huid van binnenuit.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek inplannen om de voordelen van SBT cosmetics te ontdekken? Maak dan hieronder een afspraak! Bent u onbekend met het gebruik van SBT Cosmetics dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen, zodat wij u een optimaal protocol kunnen voorschrijven.