Ilse van Tiel

Ik ben al jaren met veel plezier werkzaam  als huisarts in Huisartsenpraktijk Antoniusveld in Venray. In de huisartsenpraktijk verricht ik ook kleine chirurgische ingrepen. De laatste jaren heb ik me toegelegd in het verrichten van ooglidcorrecties. Ik vorm hierbij samen een team met mijn assistente Bianca van Dijck.

Voor een ooglidcorrectie kan een medische reden bestaan, zoals vermoeide ogen of een beperkt zicht, maar ook een cosmetische reden kan een goede indicatie zijn. Voor veel mensen hangt je gezond voelen ook samen met tevredenheid over je uiterlijk.Het effect van een ooglidcorrectie is een meer uitgeruste oogopslag en uitstraling.

Voor mij geven het precisiewerk, een mooi resultaat en een tevreden patiënt veel voldoening.
Bij Vievermans Huidkliniek doe ik ook rimpelbehandelingen met Botox. De opleiding voor het verrichten van ooglidcorrecties en de behandelingen met Botox heb ik gevolgd bij Huisartskliniek. Regelmatig volg ik trainingen om up-to-date te  blijven van de laatste ontwikkelingen.Ik werk samen met de huidtherapeuten van Vievermans Huidkliniek. Door gebruik te maken van elkaars expertise kunnen we u gericht en persoonlijk adviseren.

Woont u in de regio Noord-Limburg/Oost-Brabant? Dan kunt een vrijblijvend adviesgesprek bij mij aanvragen. In dit gesprek bespreken we uw verwachtingen en u krijgt inzicht in de mogelijkheden. Welke behandeling is het meest zinvol en wat geeft het mooiste en meest natuurlijke resultaat? Voor meer informatie kunt u ook kijken op mijn site.

Graag tot ziens bij Vievermans Huidkliniek.

Blijf op de hoogte van speciale acties en kortingen

meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief